Over ons

Over DrukwerkenHuisaanHuisVerspreiding.nl
Wij verzorgen uw drukwerk en huis aan huis verspreiding door geheel Nederland. Drukwerk en huis aan huis verspreiding verzorgen we in samenspraak met partijen door het gehele land.

Het voordeel voor u:
- Goed en onafhankelijk advies
- Eenvoudig overzicht op onze website
- Eén aanspreekpunt
- Ontwerp in eigen huis
- Inclusief drukwerk mogelijk
- Vaste contactpersonen
- Concurrerende prijzen
- Transparantie
- Ontzorging
- Kwaliteit

Wat wilt u nog meer?

Over ons concept
Wij brengen u eenvoud in reclame! Het maken van reclame brengt ongelooflijk veel mogelijkheden met zich mee. Dit wordt vaak direct verzorgt door afzonderlijke partijen als ontwerpers, diverse drukkers, diverse huis aan huis verspreiders en diverse bladen. Of er wordt gekozen voor een reclamebureau. Een reclamebureau kent vaak een ondoorzichtige kostenstructuur en het blijft lastig om u als klant alle mogelijkheden te tonen.

Drukwerkenhuisaanhuisverspreiding.nl is een initiatief van InovaMedia (Meijel) en maakt een einde aan de ondoorzichtigheid van mogelijkheden en kostenstructuren. U kiest eenvoudig zelf wat u wenst. We bieden een totaalaanbod in ontwerp, drukwerk, advertentieplaatsing en drukwerk verspreiding in de regio. Hierbij is belangrijk dat we met goede en betaalbare partners werken, waardoor we u de beste kwaliteit kunnen bieden tegen een zeer goede prijs.

Aan u de keuze, waarbij het totale kostenplaatje direct inzichtelijk wordt gemaakt. Natuurlijk blijven we u wel graag adviseren en nemen we het totaaltraject omtrent uw drukwerk verspreiding in handen.

Uw contactpersonen:

Zoë Levels Zoë Levels

Naar boven